ÔÇ×├Ä╚Ťi petreci o mare parte a timpului ├«n propria minte, f─â-o s─â fie un loc pl─âcut.ÔÇŁ

Psiholog în Cluj Napoca

Consider c─â nicio problem─â nu este prea mic─â pentru a fi abordat─â. Astfel, fie c─â te confrun╚Ťi cu depresie, anxietate sau probleme de cuplu, fie c─â ai identificat anumite neajunsuri ╚Öi ├«╚Ťi dore╚Öti s─â fii ╚Öi s─â te sim╚Ťi mai bine, nicio nevoie nu ar trebui neglijat─â. Dac─â e ceva ce te fr─âm├ónt─â ├«nseamn─â c─â e nevoia ta, iar nevoile tale ar trebui s─â aib─â prioritate.

consiliere online
psiholog cluj

Competen╚Ťe

Licen╚Ťiat ├«n psihologie ├«n cadrul Facult─â╚Ťii de Psihologie ╚Öi ╚śtiin╚Ťe ale Educa╚Ťiei, Universitatea Babe╚Ö-Bolyai, Cluj-Napoca;

Masterat Psihologie clinic─â, consiliere psihologic─â ╚Öi psihoterapie, ├«n cadrul Facult─â╚Ťii de Psihologie ╚Öi ╚śtiin╚Ťe ale Educa╚Ťiei, Universitatea Babe╚Ö-Bolyai, Cluj-Napoca

Psihoterapeut cu competen╚Ťe certificate ├«n Psihoterapia Cognitiv-Comportamental─â, ob╚Ťinute ├«n urma unei form─âri de 2 ani ├«n cadrul Universit─â╚Ťii Babe╚Ö-Bolyai, Facultatea de Psihologie ╚Öi ╚śtiin╚Ťe ale Educa╚Ťiei;

Psihoterapeut, specializarea: „Sex-terapie, terapie de cuplu ╚Öi terapia familiei”

Psiholog Clinician cu experien╚Ť─â practic─â de 2 ani la Institutul de Medicin─â Legal─â din Cluj Napoca.

Lucr─âri

ÔÇ×Comorbiditatea parafilic─â la violatoriÔÇŁ, prezentat─â ├«n cadrul Celei de-a treia edi╚Ťie a Conferin╚Ťei Clujene de Medicin─â Legal─â.

Cred în:

Procedurile validate ╚Ötiin╚Ťific care au ca scop ├«ntocmirea unui plan de interven╚Ťie specific pentru nevoile unice ale fiec─ârui individ.

Nu cred în:

Solu╚Ťiile miraculoase care promit rezolvarea unei probleme peste noapte.

„Atunci c├ónd faci o diferen╚Ť─â ├«n via╚Ťa unei persoane, nu ai impact doar asupra persoanei respective, ci ╚Öi a tuturor celor care vor fi influen╚Ťa╚Ťi de c─âtre aceasta ├«n decursul vie╚Ťii. Niciun gest nu este vreodata prea mic.” – Danielle Doby

„Atunci c├ónd faci o diferen╚Ť─â ├«n via╚Ťa unei persoane, nu ai impact doar asupra persoanei respective, ci ╚Öi a tuturor celor care vor fi influen╚Ťa╚Ťi de c─âtre aceasta ├«n decursul vie╚Ťii. Niciun gest nu este vreodata prea mic.” – Danielle Doby

C├óteva cuvinte de la clien┼úii mei ferici┼úiÔÇő

Află ce spun clienţii despre mine

slevas recenzie psihoterapie cluj
"Un psiholog neexperimentat este un psiholog care de╚Öi a trecut prin multe, nu a ├«nv─â╚Ťat nimic. Un psiholog experimentat este acela care transform─â fiecare experien╚Ť─â ├«ntr-o lec╚Ťie pentru sine ╚Öi pentru ceilal╚Ťi. De un astfel de psiholog vorbim ├«n cazul de fa╚Ť─â. Un om autodidact care a exeperimentat mult ╚Öi a ├«nv─â╚Ťat ╚Öi mai mult."
Teofil Sleva┼č
Februarie 2021
carla recenzie psihoterapie
"Faptul c─â l-am ales pe Cosmin s─â ├«mi fie terapeut, a avut un impact uria╚Ö asupra modului ├«n care v─âd lucrurile. Era greu s─â ├«mi ├«n╚Ťeleg toate emo╚Ťiile (care de cele mai multe ori m─â cople╚Öeau), dar am reu╚Öit cu ajutorul lui s─â-mi schimb atitudinea fa╚Ť─â de ele. Acum sunt mult mai lini╚Ötit─â ╚Öi ├«mp─âcat─â."
M Karla
Iunie 2021
dragos recenzie psiholog cluj napoca
"Empatic si profesionist, dand dovada de profesionalism printr-un proces continu de perfec╚Ťionare, nu doar a proiectelor din care face parte, ci ╚Öi a propriei persoane. Aratand astfel dedica╚Ťia fa╚Ť─â de aceasta profesie dificil─â, pe care o trateaza cu maxim─â seriozitate."
Fluerasu Dragos
Noiembrie 2020
altomi gabriel psiholog online bucuresti
Recomand acest cabinet de psiholog din Cluj Napoca. Servicii de calitate, profesionalism, comunicare inteligenta si cu mult simt al umorului. Domnul Giredea Cosmin lucreaza cu pasiune si o rafinata intelegere a naturii umane. Recitesc cu multa placere articolele sale.
Altomi Gabriel
Aprilie 2021
alexandru client psiholog cluj napoca
"Un psiholog inteligent si empatic, care intelege cu usurinta problemele pacientilor si le descopera cele mai bune solutii."
Alexandru Busuioc
Septembrie 2020