Ești antreprenor și simți că ai ajuns la epuizare? Învață cum să scapi de burnout in 7 zile!

Te ajut să depășești perioada asta prin 5 tehnici pe care să le pui în practică și 3 greșeli pe care să le eviți de acum!

Dă-i un Share

cabinet psiholog cluj

3 simptome îngrijorătoare care marchează burnout-ul:

Eu sunt Cosmin Giredea...​

…sunt psiholog, autor online… și om. Am știut sau am simțit mereu că menirea mea este să-i ajut pe ceilalți, iar cea mai bună cale pe care am văzut-o a fost psihologia, munca cu oamenii 1 la 1. 

Totuși, cel mai mare obstacol pe care l-am avut de înfruntat a fost practic consecința succesului pe care am ajuns să-l am, adică burnout-ul.

Am trecut prin 2 burnout-uri severe la activ din cauza dorinței mele de nestăpânit de a ajunge în locul dorit, moment în care am realizat că aceea nu e o viață ce mi-o doresc și am început să caut dacă nu există și alte moduri de a face lucrurile.

Am descoperit că există.

Sunt modalități prin care să fac lucrurile cu o eficiență mult mai mare, astfel încât productivitatea să crească și totuși, epuizarea să scadă.

Misiunea mea aici este să mă asigur că nimeni nu este nevoit să treacă printr-un burnout sever, pentru că îți garantez că e una din cele mai nasoale experiențe pe care le poți avea. Iar dacă ai fost deja acolo știi despre ce vorbesc.

Am studiat în amănunt ce înseamnă el și vreau să-ți arăt cum:

– să nu mai fii zilnic epuizat

– să scapi de senzația că ești copleșit constant

– să ai rezultate mult mai bune, într-un timp mai scurt.

P.S. Epuizarea este doar unul dintre criteriile burnout-ului, dar este cel mai relevant. Așa că dacă o simți deja de mai mult timp, acum e timpul să începi să te îngrijorezi.

Psiholog Cluj Napoca
Cabinet Psihoterapeut