Conform Regulamentului UE nr. 679/2016

  1. Identificarea operatorului:

Denumirea operatorului: text

Cod unic de înregistrare: text

Sediul Social: text

  1. Prezentare general─â

PSYCluj.ro ├«╚Öi prezint─â serviciile online prin intermediul site-ului www.cosmingiredea.ro. Administratorul site-ului c├ót ╚Öi persoanele ├«mputernicite de acesta se angajeaz─â s─â p─âstreze ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi s─â protejeze datele cu caracter personal ale utilizatorilor colectate prin intermediul site-ului┬áwww.cosmingiredea.ro.

PSYCluj.ro ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â activitatea conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare ╚Öi se angajeaz─â s─â implementeze orice m─âsuri de ordin tehnic sau organizatoric necesare pentru securitatea ╚Öi controlul sistemelor informatice.

Toate informa╚Ťiile colectate direct sau indirect prin intermediul site-ului sunt colectate ╚Öi prelucrate ├«n mod legal, echitabil ╚Öi transparent fa╚Ť─â de to╚Ťi utilizatorii.

III. Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

Colectarea datelor cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru se face at├ót direct de c─âtre administratorul site-ului c├ót ╚Öi indirect, prin ter╚Ťe p─âr╚Ťi, cum ar fi programe sau instrumente de marketing.

Informa╚Ťiile colectate ╚Öi prelucrate prin intermediul formularelor reg─âsite ├«n sec╚Ťiunea de┬áContact┬ásunt:┬ánume, prenume, e-mail, telefon.

Administratorul site-ului nu este ╚Öi nu poate fi f─âcut responsabil pentru datele cu caracter personal introduse de c─âtre utilizatori ├«n zona de acces public precum sec╚Ťiunea de comentarii aferent─â┬áblogului site-ului.

Prin completarea datelor ├«n formularul de contact ╚Öi/sau ├«n formularul ÔÇ×Solicit─â programareÔÇ× utilizatorii declar─â c─â accept─â necondi╚Ťionat ca datele personale s─â fie incluse ├«n baza de date a PSYCluj.ro ╚Öi ├«╚Ťi d─â acordul expres ╚Öi neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate ╚Öi prelucrate nelimitat teritorial ╚Öi/sau temporar de c─âtre PSYCluj.ro, afilia╚Ťii ╚Öi colaboratorii acestora pentru desf─â╚Öurarea ╚Öi/sau derularea de c─âtre PSYCluj.ro, afilia╚Ťii ╚Öi colaboratorii acestora de activit─â╚Ťi cum ar fi, dar f─âr─â a se limita la, activit─â╚Ťi comerciale, de promovare a produselor ╚Öi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de pia╚Ť─â, de statistic─â, de urm─ârire ╚Öi monitorizare a v├ónz─ârilor ╚Öi comportamentul consumatorului. De asemenea, prin introducerea datelor v─â da╚Ťi acordul expres ╚Öi neechivoc ca aceste date personale s─â poat─â fi transferate (cedate) de c─âtre PSYCluj.ro at├ót afilia╚Ťilor s─âi precum ╚Öi altei/altor entit─â╚Ťi din ╚Ťar─â sau str─âin─âtate.

Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu maniera de prelucrare ╚Öi colectare a datelor cu caracter personal, c├ót ╚Öi posibilitatea ca acestea s─â fie transferate c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi (afilia╚Ťi, colaboratori, parteneri) nu introduce╚Ťi datele personale ├«n formularele site-ului ╚Öi nu utiliza╚Ťi serviciile aferente acestuia.

PSYCluj.ro se folose╚Öte de date cu caracter personal colectate, prelucrate ╚Öi stocate automat de c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi precum instrumentul de marketing Google Analytics.

Instrumentul Google Analytics are rolul de a colecta cookie-uri primare ce con╚Ťin indentificatori precum browser-ul utilizat, IP, loca╚Ťie, v├órst─â, afinit─â╚Ťi, etc, precum ╚Öi ac╚Ťiunile realizate pe site-ul┬áwww.cosmingiredea.ro.

Google Analytics ne permite s─â monitoriz─âm ╚Öi s─â analiz─âm care este tipul utilizatorilor site-ului nostru, pe fiecare pagin─â, de unde a╚Ťi ajuns pe site-ul nostru ╚Öi bine├«n╚Ťeles care sunt subiectele/serviciile de interes pentru fiecare categorie de utilizatori ├«n parte.

Pentru mai multe informa╚Ťii referitor la protejarea datelor, mascarea adresei IP, politica de cofiden╚Ťialitate Google Analytics, etc, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi acest link.

  1. Scopul și maniera de prelucrare a datelor cu caracter personal

Conform Regulamentului UE nr. 679/2016 PSYCluj.ro are obliga╚Ťia de a administra ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furniza╚Ťi sau le colect─âm prin intermediul site-ului.

Datele cu caracter personal pot fi colectate pentru ├«ndeplinirea urm─âtoarelor scopuri: informarea utilizatorilor, activit─â╚Ťi comerciale, activit─â╚Ťi de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de pia╚Ť─â, de statistic─â, de analiz─â, de monitorizare a conversiilor ╚Öi a comportamentul utilizatorilor pe site-ul┬áwww.cosmingiredea.ro.

PSYCluj.ro poate furniza datele cu caracter personal altor companii cu care se afla ├«n rela╚Ťii de parteneriat, dar numai ├«n temeiul unui angajament de confiden╚Ťialitate din partea acestora, prin care garanteaz─â ca aceste date sunt p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi c─â furnizarea acestor informa╚Ťii personale se face conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare, dup─â cum urmeaz─â: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plat─â / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe pia╚Ť─â a produselor ╚Öi a serviciilor noastre, asigur─âtori.

Datele cu caracter personal pot fi furnizate ╚Öi c─âtre Parchet, Politie, Instantele judec─âtore╚Öti ╚Öi altor organe abilitate ale statului, ├«n baza ╚Öi ├«n limitele prevederilor legale ╚Öi ca urmare a unor cereri expres formulate de c─âtre institu╚Ťiile statului.

Luam toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Personalul care are acces la baza de date a informa╚Ťiilor cu caracter personal sunt obliga╚Ťi s─â p─âstreze confiden╚Ťialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune ├«n baza de date vor ├«nchide sesiunea. ├Än cazul ├«n care unul sau mai multi utilizatori sunt revoca╚Ťi din diverse motive conturile de acces se suspenda automat. Toate acces─ârile bazei de date se fac numai pentru ├«ndeplinirea atribu╚Ťiilor de serviciu.

Orice opera╚Ťiune de colectare ╚Öi/sau modificare a datelor cu caracter personal de c─âtre utilizatori sunt ├«nregistrate permanent (se ├«nregistreaz─â utilizatorul, data, ora ╚Öi tipul modific─ârii); de asemenea sunt ├«nregistrate ╚Öi toate log─ârile ╚Öi delog─ârile tuturor utilizatorilor la baza de date.

La intervale de timp (lunar) se efectueaz─â o copie de siguran╚Ť─â a bazei de date. Computerele de la care se acceseaz─â baza de date a informa╚Ťiilor cu caracter personal sunt ├«n ├«nc─âperi la care accesul este restric╚Ťionat, unit─â╚Ťile de calcul au implementate solu╚Ťii de protec╚Ťie antivirus, antispam ╚Öi firewall updatate la zi.

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaz─â numai de c─âtre personal autorizat pentru aceasta opera╚Ťiune ╚Öi numai ├«n scopuri cerute de legile ├«n vigoare.

Sediul este dotat cu sistem de alarm─â, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic ├«n fi╚Öiere securizate, protejate de parola. Informa╚Ťiile pe suport de h├órtie sunt p─âstrate ├«n dosare speciale, la care are acces doar administratorul, c─ârora ├«i incumba obliga╚Ťia de confiden╚Ťialitate.

  1. Drepturile utilizatorilor

Prin citirea prezentelor termene ╚Öi condi╚Ťii a╚Ťi luat la cuno╚Ötin╚Ť─â faptul c─â v─â sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interven╚Ťie, dreptul de opozi╚Ťie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justi╚Ťiei ├«n caz de ├«nc─âlcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date.

Totodat─â, ave╚Ťi dreptul de a va opune prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â personale, dreptul la portabilitatea datelor ╚Öi dreptul de a solicita ╚Ötergerea total─â sau par╚Ťial─â a acestora, conform GDPR. Pentru a desc─ârca noul Regulament General de Protec╚Ťia Datelor (UE) 2016/679 v─â invit─âm s─â accesa╚Ťi acest link.

Pe baza unei cereri scrise, datate ╚Öi semnate, expediate pe adresa contact@cosmingiredea.ro, v─â pute╚Ťi exercita, ├«n mod gratuit, urm─âtoarele drepturi:

  • o dat─â pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.
  • s─â interveni╚Ťi asupra datelor transmise.
  • s─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii datelor pentru motive ├«ntemeiate ╚Öi legitime legate de situa╚Ťia lor particular─â.
  • s─â solicita╚Ťi ╚Ötergerea datelor, cu excep╚Ťia situa╚Ťiilor prev─âzute de lege.

Astfel, PSYCluj.ro poate notifica utilizatorii/clien╚Ťii privind ofertele curente prin newsletter-ul s─âpt─âm├ónal, ╚Öi poate trimite felicit─âri, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

PSYCluj.ro nu promovează SPAM-ul și nu colectează în mod conștient date cu caracter personal ce vizează persoanele care nu au îndeplinit vârsta de 18 ani. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.cosmingiredea.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

  1. Informa╚Ťii suplimentare

Informa╚Ťiile pe care ni le furniza╚Ťi vor fi utilizate ├«n scopul pentru care le-a╚Ťi furnizat, pentru a administra, a sprijini ╚Öi a evalua serviciile noastre ╚Öi a pre├«nt├ómpina ├«nc─âlcarea securit─â╚Ťii, a legii ╚Öi a termenilor no╚Ötri contractuali.

Politica de Confiden╚Ťialitate a site-ul nostru poate fi modificat─â periodic de c─âtre administratorul site-ului motiv pentru care v─â recomand─âm s─â revizui╚Ťi periodic aceast─â pagin─â.

Dac─â ave╚Ťi orice ├«ntreb─âri referitor la politica noastr─â de confiden╚Ťialitate v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi, fie prin e-mail la adresa contact@cosmingiredea.ro┬áfie printr-o notificare scris─â la adresa sediului nostru.

Autoritatea public─â central─â cu competen╚Ť─â general─â ├«n domeniul protec╚Ťiei a datelor personal este A.N.S.P.D.C.P. ÔÇô Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal. Pentru a vizualiza mai multe informa╚Ťii despre Regulamentul UE nr. 679/2016, aplicabil din 25.05.2018 precum ╚Öi drepturile persoanelor vizate, v─â invit─âm s─â accesa╚Ťi acest link .